Zonta White Dinner

Zonta  Zwolle organiseert 13 mei voor de achtste keer het Zonta White Dinner. Hierbij nodigen leden van Zonta Zwolle hun familie, vrienden en zakenrelaties uit om voor een aantrekkelijk bedrag op een bijzondere locatie een heerlijk zelf bereid diner te nuttigen. Zowel de kleding van alle deelnemers als de aankleding van de tafels en de locatie is feestelijk in het wit. De locatie blijft tot op het laatste moment geheim. Tijdens het diner vinden allerlei activiteiten plaats zoals een veiling en een verloting. Wilt u ook deelnemen aan dit bijzondere evenement? U kunt kaarten kopen via:

Eventbrite - Zonta White Dinner

De opbrengst gaat naar Microkrediet voor Moeders. Deze stichting verstrekt microkredieten aan de allerarmste vrouwen in Azië. Hiermee kunnen zij een eigen bedrijfje starten, een eigen inkomen verdienen en zorgen voor hun gezin. Ondernemerschap helpt!

IMG_6005