Modeshow Bij Giel

Dol op fashion en benieuwd naar de mooiste outfits voor het voorjaar? Kom dan naar de modeshow van Bij Giel, georganiseerd in samenwerking met Zonta Zwolle. De nieuwste collectie van merken als La Salle, Annette Gortz en Cinque worden geshowd. Na afloop kunt u een drankje drinken in de Brasserie en de winkel is exclusief geopend voor de modeshowgasten.

Bestel nu uw entreekaart, inclusief welkomstdrankje. De opbrengst van de avond gaat naar She Decides.

She Decides is een initiatief van Lilianne Ploumen, als reactie op de Amerikaanse subsidiestop voor buitenlandse organisaties die vrouwen in ontwikkelingslanden informatie bieden over sexuele voorlichting, anticonceptie, verloskundige zorg, Hiv-testen en behandelingen, en veilige abortus. Het initiatief is inmiddels uitgevoerd tot een wereldwijde actie om deze zorg aan vrouwen te kunnen blijven leveren. Zonta Zwolle wil ook graag een steentje bijdragen, omdat het perfect past binnen het thema van Zonta: het versterken van de kracht van vrouwen.

Aanmelden via: Modeshow Bij Giel