Zonta Says No armbandje

Ter ondersteuning van de wereldwijde campagne “Zonta says no to violence against women” (and girls) heeft edelsmid-designer Hetty van de Fliert een armbandje ontworpen. Hetty maakt deel uit van Zonta Club Zwolle.

Onder haar supervisie worden de armbandjes stuk voor stuk handgemaakt door leden. Door het dragen ervan steun je niet alleen de wereldwijde campagne, maar ook organisaties die zich bezig houden met het welzijn van vrouwen.

Het armbandje kan als aanleiding gebruikt worden om met anderen te spreken over de noodzaak van campagnes als  “Zonta says no to violence against women”.  Zo draag je het gedachtegoed op een zachte manier uit.

De symboliek: Dit armbandje is gemaakt van oranje natuurzijde en voorzien van een zoetwaterparel-bedel. Het geheel staat symbool voor het bestrijden van geweld tegen vrouwen door het gebruik van zachte materialen. Vooral de parel heeft een mooie symboliek: een parel ontstaat namelijk door ‘inkapseling’ van ‘ongerechtigheden’ die in de oester terechtkomen en er niet thuis horen.

Het armbandje is in 5 kleuren (oranje, zwart, licht blauw rood en groen) te bestellen voor €17,50- per stuk, exclusief verzendkosten. Levertijd gemiddeld 14 dagen. Mail naar [email protected] of hettyvdfliert@gmail.

[add_to_cart id=”388″ sku=”Event1″]