Zonta White Dinner

Zonta  Zwolle organiseerde 13 mei met veel succes voor de achtste keer het Zonta White Dinner. Hierbij nodigen leden van Zonta Zwolle hun familie, vrienden en zakenrelaties uit om voor een aantrekkelijk bedrag op een bijzondere locatie een heerlijk zelf bereid diner te nuttigen. Zowel de kleding van alle deelnemers als de aankleding van de tafels en de locatie is feestelijk in het wit. De locatie blijft tot op het laatste moment geheim. Dit jaar werd het White Dinner gehouden in het Isala ziekenhuis. Tijdens het diner vinden allerlei activiteiten plaats zoals een veiling, muzikale entertainment en een verloting.

Dit jaar is het geweldige bedrag van 12737,26 euro opgebracht. De opbrengst gaat naar Microkrediet voor Moeders. Deze stichting verstrekt microkredieten aan de allerarmste vrouwen in Azië. Hiermee kunnen zij een eigen bedrijfje starten, een eigen inkomen verdienen en zorgen voor hun gezin. Ondernemerschap helpt!