Anita Kloosterman, presidente

“De kunst van het verbinden”

Komend jaar zal Zonta Zwolle de verbinding opzoeken. 4V’s staan centraal; Verbinden, Vrouwen, Vertrouwen, Vervullen. Verbinden met elkaar, op de hoogte zijn van elkaars lief en leed, verbinden met onze omgeving de regio Zwolle, maar ook met onze zuster Zonta clubs en andere service clubs. Als Zonta lid vind ik het fijn om naast mijn gezin, baan en functie als raadslid me in te zetten voor vrouwen die wel een steuntje kunnen gebruiken. Zo verbeterden we de status voor vrouwen zowel juridische, professionele, politieke als economische dichtbij en ver weg. Daarnaast is het belangrijk dat we het vooral ook leuk hebben, samen werken aan projecten of samen op pad of reis gaan.
We hopen komend jaar een paar nieuwe leden te mogen begroeten die zich met ons willen verbinden, want Zonta zijn doe je samen. Wil je meer weten neem dan contact op met mij 06-29733600 of regeer via ‘contact’ op de website.