Zonta Zwolle bij PEC Zwolle 3 februari

Op vrijdag 3 februari vorig jaar, in het kader van het thema ‘sterke vrouwen’, heeft Zonta Zwolle een unieke fundraisingavond gehouden in het PEC Stadion te Zwolle. Deze avond werd bijgewoond door circa 90 vrouwen en ging van start met een inleiding door presidente Marika Westerman over het Zonta Zwolle project waar de opbrengst naar toe gaat: de opleiding tot verpleegkundige(n) in het Rubya Hospital in Tanzania.
Hiervoor werd deze avond €1350,- bijeengebracht! Daarna volgde een interessante lezing door sportarts Mineke Vegter, verbonden aan de Isala Kliniek en clubarts van PEC Zwolle. Aansluitend was er een Italiaans buffet en was er nadien de mogelijkheid om de damesvoetbalwedstrijd tegen ADO Den Haag bij te wonen. Er was tevens een mogelijkheid om de “knuffelactie” van de ‘PEC dames’ te steunen d.m.v. het meebrengen van een knuffel, die na afloop op het veld mocht worden gegooid. Prachtig voorbeeld van wat het samenbrengen van sterke vrouwen kan bewerkstelligen!

Dit zijn Adelina en sister Nicolaus. Dankzij de steun van Zonta Zwolle kunnen meisjes zoals Adelina de verpleegkundige opleiding doen.