BLUE WHITE DINNER

In het Mechanisch Erfgoed Centrum te Dronten vond zaterdag 25 mei 2019 het Blue White Dinner plaats, dit jaar voor het eerst gezamenlijk georganiseerd door Zonta Zwolle en Rotaryclub Oldebroek/Elburg. De opbrengst was 21.500 euro!

Het Blue White Dinner werd een verrassend leuke avond met heerlijke buffetten, muziek, een veiling en een loterij in een boeiende omgeving!

Het doel van dit evenement was geld inzamelen om de uitbreiding van de drinkwatervoorziening in het ziekenhuis in Rubya, Tanzania te financieren. Het gaat hierbij om het maken van een bore hole (boor put) met een waterpomp op zonne- energie en een opslagbuffer voor het drinkwater. Het wordt lokaal begeleid door het ziekenhuis in samenwerking met leden van de Rotaryclub Oldebroek-Elburg. We hopen hiermee de drinkwatervoorziening te versterken voor ca 1000-1500 mensen die daar dagelijks in het ziekenhuis aanwezig zijn.