BLUE WHITE DINNER

Op een bijzondere locatie vindt zaterdag 25 mei het Blue White Dinner plaats, dit jaar voor het eerst gezamenlijk georganiseerd door Zonta Zwolle en Rotaryclub Oldebroek/Elburg.

Het Blue White Dinner wordt een verrassend leuke avond met heerlijke buffetten, muziek, een veiling en een loterij in een boeiende omgeving! De locatie geven wij enkele dagen voor het evenement prijs. Dan ontvangen alle aanmelders een mail met informatie over de locatie. De ontvangst is vanaf 16.30 uur, de opening is om 17.30 uur.

Wilt u ook naar het Blue White Dinner, meldt u zich dan aan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bluewhite-dinner-59545375822

Het doel van dit evenement is geld inzamelen om de uitbreiding van de drinkwatervoorziening in het ziekenhuis in Rubya, Tanzania te financieren. Het gaat hierbij om het maken van een bore hole (boor put) met een waterpomp op zonne- energie en een opslagbuffer voor het drinkwater. Het wordt lokaal begeleid door het ziekenhuis in samenwerking met leden van de Rotaryclub Oldebroek-Elburg. We hopen hiermee de drinkwatervoorziening te versterken voor ca 1000-1500 mensen die daar dagelijks in het ziekenhuis aanwezig zijn. Het doel is om € 60.000 op te halen.