Lazy Zonta Zwolle Sunday

Zondag 11 februari nodigen we u van harte uit voor een gezellige Lazy zondagmiddag.

Om 13:30 uur starten we met de prachtige film LION over een Indiase jongen, die per ongeluk terecht komt op een trein die hem duizend kilometers door India voert. Als hij 30 jaar is, gaat hij op zoek naar zijn familie met behulp van Google Earth. Aansluitend gaan we gezellig borrelen op de boot “Oosterschelde”. Iedereen is welkom voor dit event. Klik voor meer informatie op de uitnodiging. Uitnodiging Lion-1

De opbrengst gaat naar Microkrediet voor Moeders. Deze stichting verstrekt microkredieten aan de allerarmste vrouwen in Azië, waarmee zij een eigen bedrijfje starten, een eigen inkomen verdienen en zorgen voor hun gezin.

Ga voor meer informatie over de film en om tickets te bestellen voor deze gezellige Lazy zondagmiddag naar Tickets Lazy Zonta Zwolle Sunday