• Zonta en Elieth

  Zonta staat voor de verbetering van de positie van vrouwen, waar ook ter wereld. Zonta Club Zwolle sponsort om die reden al vele jaren de opleiding van verpleegkundigen van een ziekenhuis in Tanzania, het Rubya Hospital. Dit jaar (lees meer)

 • Zonta Zwolle zegt ‘NEE’ tegen geweld tegen vrouwen

  Dit jaar werden alle beelden in de openbare ruimte in Zwolle en Elburg van een oranje sjaal voorzien om aandacht te vragen voor geweld tegen vrouwen. De kleur oranje staat voor de zonsopgang, een nieuwe dag zonder geweld. (lees meer)

 • Succesvolle bijeenkomst Hart voor Vrouwen

  Op vrijdag 7 februari vond bij PEC Zwolle de bijeenkomst ‘Hart voor vrouwen’ plaats. Gastspreker was Prof.dr Angelaas Maas, gespecialiseerd in hartklachten bij vrouwen. De ruim 100 deelnemers hebben met belangstelling geluisterd naar het enthousiaste betoog van Angela (lees meer)

 • Modeshow Bij Giel

  Zonta Zwolle  heeft 22 maart een modeshow georganiseerd Bij Giel. De nieuwste collectie van merken als La Salle, Annette Gortz en Cinque werden geshowd. Na afloop werd er uitgebreid gewinkeld door de modeshowgasten en een drankje gedronken in (lees meer)

 • Presidentenvergadering

  Twee keer per jaar komen de clubpresidenten van Nederland bij elkaar. Naast een huishoudelijk gedeelte is er ook altijd een thema-uur.