Zonta Zwolle wandelt voor Unicef

Zondag 4 november organiseert Zonta Zwolle een herfstwandeling voor het goede doel. Om half 11 wordt je ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. Vervolgens gaan we een stevige wandeling maken. Je komt op plekken waar je doorgaans nooit komt! We sluiten af met een heerlijk stamppotbuffet.

Je kunt je aanmelden via Kaartjes herfstwandeling

Zonta Zwolle wandelt voor het Unicef project op Madagascar om meisjes scholing en toekomst te geven. De opbrengst van de wandeling gaat naar het Unicef project op Madagascar ‘Let Us Learn Madagascar’. Let Us Learn is een geïntegreerd educatieprogramma dat kansen creëert voor kwetsbare en uitgesloten kinderen, met name meisjes, om hun recht op onderwijs in een veilige en beschermende omgeving te realiseren. Door de ondersteuning van Zonta in 2018-2020 kunnen meer dan 40.000 kinderen toegang krijgen tot een kwaliteitsvol onderwijs.